Proširujemo kapacitete, zapošljavano doktora/doktoricu medicine – javni konkurs

Planet zdravja BH d.o.o., licencirano preduzeće slovenačkog brenda Planet zdravja, sa sjedištem u Sarajevu, koje prvo i jedino u Bosni i Hercegovini pruža medicinske usluge na principima integrativne medicine i termoregulacije, raspisuje:

JAVNI KONKURS Za prijem u radni odnos na određeno vrijeme uz obavezan probni

rad u trajanju od 3 (tri) mjeseca, na radno mjesto: 

Doktor medicine (ž/m) – ljekar opšte prakse (1 izvršilac) 

 

Opis radnog mjesta podrazumijeva rad sa pacijentima i pacijenticama Planeta zdravja BH, utvrđivanje dijagnostike i propisivanje terapije, uz kontinuiranu i zvaničnu edukaciju o integrativnoj medicini.  Nudimo budućem zaposleniku/zaposlenici nadogradnju postojećih znanja i vještina, sa posebnim naglaskom na stručno usavršavanje, u danas najpopularnijoj i najbrže rastućoj grani medicine – integrativnoj medicini.

Opći uslovi:

  • Da je državljanin Bosne i Hercegovine
  • Da ima opću zdravstvenu i poslovnu sposobnost

Posebni uslovi:

  • Završen medicinski fakultet – doktor medicine
  • Poznavanje rada na računaru

Prednost imaju kandidati/kandidatkinje sa položenim vozačkim ispitom B kategorije, te koji poznaju engleski jezik.  Radno iskustvo nije obavezno.

U potrazi smo za ambicioznim, kreativnim i otvorenim kandidatima/kandidatkinjama, željnim sticanja novih znanja i vještina, te napredovanja u profesionalnoj karijeri.

Postanite dio najbrže rastuće grane medicine u svijetu te našeg cijenjenog i stručnog osoblja!

Kandidati/kandidatkinje dužni su CV i motiaciono pismo (sa dokazima o ispunjavanju traženih uslova – kopija diploma, izvoda, uvjerenja) uz naznaku, „Za prijavu na javni konkurs“, dostaviti putem e-maila na adresu info@planetzdravjabh.ba u roku od 30 dana od dana objave javnog konkursa 10.01.2018. godine.

Po isteku roka za prijave te nakon izvršene selekcije, uži krug kandidata/kandidatkinja, bit će blagovremeno obaviješten s pozivom na usmeni intervju.

   POSLJEDNJE OBJAVE

Crijeva i crijevne bolesti

"Preko 95% svih oboljenja dolazi iz crijeva, jer se u zidu tankih crijeva nalazi odbrana čitavog našeg organizma. Unosimo pogrešnu hranu, pa nastaju loši mikrobiomi. Oni stvaraju otrove za organizam koji napadaju tanki zid naših crijeva i nastaje oboljenje. Zatim se [...]

2018-01-11T20:26:04+00:00